Sitemap
Om HumlePorten
Lidt om øl
Øl som produkt
Skænkning af øl og rette glas
Tidslinje - historisk gennemgang
Navneliste
Øl typer
Hvidtøl
Julebryg
Ølforbug og produktionen
Set på øl-ture
Humle Portens navn og logo
Andre drikke til fornøjelse
Fremstilling af vin
Vores vindrue sorter
Fremstilling af Mjød
Øl brygning
Udstyr i bryggeriet
Vand - og gøre vand klart
Malt - med mæskning og spargle
Urtkogning - og køling for gøring
Måle enheder
Mæskningsgrad
Bitterhed
Alkohol og procent
Farve
Stoffer i øl
Ingredienser
ABC for ingrediencer
Vand
Malt
Byg
Hvede
Havre
Rug
Humle
Humle til mere end øl
Gær
At Sanke
Krydderier, urter, frugter
Krydderier
Træer, urter og frugtrer
Honning
Honning produktion
Produktet honning
Sår og pleje
Honning til madlavning
Honning i drikke
Mjød
Irish coffee
Flora og honningtyper
Bifamilier og dronninger
Honning i verdenen
Vores øl
Boghveden - en Barley Wine art
Porsen - Gammeløl
Humulus Lumulus - Humlen
Rød Rav - Perikon
Røg øl (Skibsøl)
Hvedeøllen (Freja)
Klosterbryg - Kastanje
Birken - en triple
Olden - en Porter
Chili Imperial Stout
Klods Hans - en Bock
Juletønden
Påske bryg
Almuen
Mjøl
Kontakt
Øl brygning
/
Udstyr i bryggeriet
/ Malt - med mæskning og spargle
Udstyr i bryggeriet
Vand - og gøre vand klart
Malt - med mæskning og spargle
Urtkogning - og køling for gøring
Måle enheder
Stoffer i øl
Malt - med mæskning og spargle
Håndbryggeriet Humleporten | Ahornvænget 39, Hørning - DK | Tlf.: 27851369 |
humleporten@gmail.com
Bricksite.com