Foredrag og smagning med vurdering

 
Humleporten er et ikke-kommercielt bryggeri, da formålet er at nørde med øl, udstyr, ingredienser. Derfor er vores øl ikke til salg, men vi deler rigtig gerne erfaringer, oplevelser, øl osv. med andre entusiastiske bryggere og øl-nydere.
 
Derfor er vores skemaer, opskrifter, erfaringer osv. frit tilgængelige på denne hjemmeside.

Vi er dog MEGET dedikeret til det at kunne brygge spændende øl, fordybe sig i den mindste detalje og kende historien for øl, forstå kemien og fysikken, og eksperimentere med udstyr. Men vi elsker også at smage andre spændende øl, tage på øl opdagelse og udforske hele dette univers.
 
Fra tid til anden arrangerer vi/inviteres vi derfor også til arrangementer for at fortælle om øl som værende en oplevelse, der gør øl til meget mere end bare en øl, gør op med gamle og modbeviste myter og giver en god oplevelse som værende en totaloplevelse. 
 
Ovenfor ses forberedelse til øl-smagning, humle - og ølforedrag midt i en af humlehaverne under humlerne.
 
Til venstre i listen er der tre forskellige fanblade
 
1: Foredrag om øl og hvad vi står for. Samtidig indgår her oftest ølsmagning - normalt ikke af vores egne øl men andre øl fra hele verdenen. Som en sjov ting har vi hertil udviklet vores eget lille smags-bedømmelse skema (også vedlagt) som vi selv synes er ret godt og som vi tit bruger som ramme for vores foredrag
 
 
 
Derudover nogle meget danske retter, hvor øl som tilbehør nærmest er et must - ligesom ingrediser fra ølbrygning virkelig kan og bør indgå:
 
2: Beskrivelse af den klassiske danske højt belagte smørrebrød og den afledte danske specialitet LUKSUS STJERNESKUD. Her har vi også vores eget vurderingsskema incl. beskrivelse af hvad vi ser som værende essentielt for "et rigtig godt stjerneskud".
Skemaet er noget vi bruger når vi får Stjerneskud i "det ganske land". Også dem vi kender bruger skemaet, hvorved vi ved hvor det er "værd at besøge". Er du også glad for Stjerneskud og gerne vil være med for bedømmelse af stjerneskud - send en mail til os og du kommer på listen :-). 
 
3: Bøfsandwich. Denne danske ret nærmest som en hæder til brun sovs - og når noget jævnt kedeligt pludselig gøres til noget spændende...
Håndbryggeriet Humleporten | Ahornvænget 39, Hørning - DK | Tlf.: 27851369 | humleporten@invencis.dk